vores-sommelier

Alejandro Rodriguez

Vores sommelier

Født og opvokset i Argentina, Alejandro Rodriguez havde altid en passion for vin. Han valgte at studere Informations Teknologi og arbejdet i dette område for serveral år. Men i 2003, han begyndte at give vej til hans virkelige lidenskab: Sommelierie. Han dimitterede med udmærkelse og fik sommelier dobbelt grad fra Escola de Restauracio I Hostalatge (Barcelona, Spanien) og Escuela Argentina de Sommeliers, (Buenos Aires, Argentina). Siden da Alejandro afslut virksomhedernes liv og nu dedikerer sig til sin elskede sommelierie. Han er i øjeblikket direktør i Escuela Argentina de Sommelier og er også sindet bag Argentina Wine School i Kina. Opkaldt den bedste vin kommunikator af året i 2014 (Cuisine & Vins magasin), Alejandro udfører også forskellige foredrag, foredrag og seminarer. Han har givet nogle af disse præsentationer til Alta Vista vine (Argentina), Køkken & Vins Magazine (Argentina), Ashridge Business School (UK), Northeastern University (USA), Penn State University (USA), og andre.

Vin Insights ... af vores sommelier


Hvorfor bruges eg til vinfad?

Hvad er forskellen mellem fransk og amerikansk eg?

Hvorfor er vanding tilladt i Argentina?

Hvorfor høsten er færdig med små bakker?