Leveringsbetingelser

Der er som udgangspunkt 1-3 hverdages leveringstid på alle ordrer i Danmark. Levering sker med Vingaloppen som leverings partner.

VIGTIGT

Ved levering anbefaler vi, at emballagen kontrolleres grundigt, således fragtskader kan opdages allerede ved leverance. Hvis varen ikke er i orden ved modtagelse, eller hvis du finder skjulte skader på varen (hvor der ikke har været synlige tegn på emballagen), kontakt os i argenvino.dk (tlf: +45 29280919 eller via mail: info@argenvino.com) hurtigst muligt og indenfor rimelig tid. Ved skader/mangler bør al emballage gemmes som dokumentation for, at det har været en skjult skade.
Reklamationer i forbindelse med skjulte skader fundet under udpakning, bør ske hurtigst muligt og senest førstkommende hverdag kl. 12.00, da dette letter bevisbyrden overfor transportøren væsentligt.
Hvis varens emballage er skadet ved modtagelse, anbefaler vi, at du noterer dette på fragtbrevet, når du kvitterer for modtagelsen. Dog bør du nægte modtagelse af varen, såfremt selve varen er tydeligt skadet. Herefter bedes du kontakte argenvino.dk for at aftale det videre forløb.

Varen leveres helst til adresse, hvor varen kan leveres mod kvittering, men efter aftale kan varen stilles på et specifikt sted hos køber. Ved levering uden modtagerkvittering er ansvaret alene købers. Er du ikke er hjemme, når fragtmanden kommer, tager han varen/varerne med retur, hvis intet andet er aftalt.

Leveringspriser

Omkostninger i forbindelse med levering oplyses ved købet. Generelt er der fri fragt på alle ordrer over kr. 1195.

Pris og betaling

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med argenvino.dk indgås aftaler på dansk, spansk eller engelsk.
Du kan bestille dine varer online og betale med Visa, MasterCard og Dankort. Der tages ikke gebyrer ved betaling på argenvino.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra argenvino.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Betales der med kreditkort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit kreditkort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun ePay, der kan læse dem. Hverken argenvino.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra vores lager. På dit kontoudtog vil overførsel til argenvino.dk være angivet som “argenvino.dk”.

Øvrige handelsvilkår


Ud over de i “Leveringsbetingelser” nævnte retningslinier gælder følgende:

Ordrebekræftelse

Når du har afgivet en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail, hvori der angives, hvilke produkt/produkter du har købt.

Hvis du senere ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden og finde det under Min Konto eller sende en e-mail til info@argenvino.com.

Annullering/returnering

Ud over de under “Leveringsbetingelser” nævnte tilfælde tages varer  retur, for så vidt de er i ubrudt emballage, medmindre andet er aftalt. Ved returnering afholder køber fragtomkostninger og har det fulde ansvar for fragten. 

Efter annullering/returnering af køb vil der gå 2-3 dage før beløbet bliver hævet fra argenvino.dk bankkonto.

Reklamation

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du starte et returforløb for ordren ved fremsendelse af mail: info@argenvino.com Argenvino.dk følger Købelovens regler for reklamationer i forbindelse med varekøb (24 mdr. reklamationsret).

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationer skal foretages inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen afhængig af manglens karakter.

Særligt for defekte vine gælder, at prop og vin skal gemmes, og på forlangende fremsendes til argenvino.dk. Det skal understreges at argenvino.dk ikke kan  garantere at en evt. fuld kompensation kan ske ved fremsendelse af tilsvarende vin (spec. årgang).

Varen sendes til:    argenvino Aps, Rebekkavej 47, 3TH, 2900 Hellerup.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret ved køb i webshop

Returvarer

Du har 14 dages ombytningsret fra det tidspunkt, du modtager vinen. Du kan vælge enten at bytte vinen til anden vin eller få pengene retur. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Returnering af vin aftales med os på forhånd, og vinen skal være i samme stand, som ved levering.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette