bodegas
Trapezio logo
Caelum Logo
Aristides logo

La Promesa Country Estate ligger i Agrelo. Området blev oprindeligt kendt som Luján de Cuyo. Det ligger i 1.000 meters højde, som giver det mest optimal forhold for druerne. Vinmarkerne ligger for foden af bjergkæden kaldet Cordon del Plata, 35 km fra Mendoza, og 180 km fra Chile. Daglig omsorg for druerne, samt de bedste landbrugsmetoder skabte vinen, der kraftigt afspejler den majestætiske enkelhed i omgivelserne: Fra vinstokkens skygge til den glitrende sne på toppen af Andesbjergene i horisonten.

Caelum er et familie projekt, der blev dannet i 2009. Efter mere end ti års dedikeret landbrugsarbejde og salg af druer til nabogårde, besluttede de at lægge den sidste brik og begynde at producere vin. Med en daglig lidenskab søger de for den bedste kvalitet, med respekt for miljøet og en personlig tilgang til hver eneste flaske.

Arístides er resultatet af et projekt mellem Baro og Sottano familierne. Deres motivation er at fremstille vin, som ikke kun deles med venner og familie, men som også sælges. Normalt er vingårdenes foretrukne vin gemt i kælderen til privat brug. En lav produktion giver mulighed for at få maksimal kvalitetskontrol samt den omsorg som enhver stor vin kræver. Arístides er vinen, som er forbeholdt familien, men med et håb om at dele den med venner.